Groupcare værner om brugernes privatliv

 

Overordnet datapolitik

Groupcare er en danskejet og danskplaceret virksomhed, der værner om kunderne og brugernes privatliv.

Derfor tilstræber vi altid og i alle henseender, at følge persondataloven og datatilsynets anbefalinger, ligesom vi altid rådgiver kunder og samarbejdspartnere om det samme.

Vi er endvidere opmærksomme på den EU Persondataforordning, som træder i kraft i 2018.

Groupcare har ingen interesse eller ønske om at anvende afgivet persondata til nogen form for kommercielle formål. Med undtagelse af opskrivelse til Groupcares nyhedsbrev, hvor modtagere fra tid til anden vil modtage kampagnemails om Groupcares produkter eller ydelser. 

 

Groupcares brug af vores eget nyhedsbrev

Ved tilmelding til Groupcares nyhedsbrev registreres din e-mail, dit navn og den organisation du kommer fra, samt hvilke faglige interesser du har.

Oplysningerne benyttes til at udsende nyhedsmails om foreningsfaglige emner, invitationer til arrangementer samt nyheder om Groupcares virke og produkter.

Groupcare bestræber sig på at målrette bestemte udsendelser af særlig relevans for modtageren, hvorfor vi indsamler oplysninger om organisation og faglige interesser.

Du kan til hver en tid afmelde Groupcares nyhedsbrev ved at trykke på 'Afmeld nyhedsbrev' nederst i nyhedsbrevet, og du vil herefter ikke modtage flere e-mails fra Groupcare. 

Vi har endvidere integreret Leadfeeder og Mailchimp, hvilket gør os i stand til i nogle tilfælde, at se hvilke personer der kigger på specifikke sider, forudsat at personen er registreret som abonnent i vores mailingsliste.

Bemærk iøvrigt, at vi benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp giver mulighed for, at vi kan tracke hvem der åbner Nyhedsbreve og hvilke links de klikker på.

Mailchimps servere er placeret i et tredjeland (USA) hvilket som udgangspunkt ikke er i compliance med den gældende persondatalov. Vi har imidlertid indgået en databehandleraftale direkte med Mailchimp, som sikre at deres beskyttelsesniveau og generelle håndtering af data er i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning i EU.

 

Groupcares brug af vores egen hjemmeside

Groupcare benytter cookies til at lave statistik på hjemmesiden gennem Google Analytics og Leadfeeder.  Det betyder, at vi registrerer trafikken på hjemmesiden og hvilke dele af hjemmesiden folk besøger, så vi løbende kan forbedre designet og flowet på hjemmesiden til fordel for de besøgende.

Vi har encvidere integreret Leadfeeder og Mailchimp, hvilket gør os i stand til i nogle tilfælde, at se hvilke personer der kigger på specifikke sider, forudsat at personen er registreret som abonnent i vores mailingsliste.

 

Registering i forbindelse med Groupcare arrangementer, kurser mm.

Groupcare afholder løbende konferencer, kurser og div. andre arrangementer. I forbindelse med tilmelding er det nødvendigt, at man afgiver relevante informationer i form af navn, organisation, e-mailadresse mm. Disse oplysninger bliver registreret.

 

Membercare

Medlemssystemet Membercare bruges til administration af medlemsorganisationers medlemmer. Dette indebærer alt medlemsdata som den givne organisation har valgt at opsamle, hvilket varierer meget efter type af organisation.

Alt data der lagres i systemet er udelukkende ejet af organisationen (kunden), der således er sikret mod videregivning af data til tredjepart eller nogen form for kommerciel brug af data fra Groupcares side.

Det er op til den enkelte organisation, hvordan de benytter den afgivne medlemsdata, såsom hvor længe data opbevares, hvad data benyttes til etc.

Groupcare anbefaler altid organisationen at følge persondataloven samt datatilsynets anbefalinger

Alt data i Membercare opbevares i et sikkert datacenter placeret i Danmark hos vores it-samarbejdspartner SAC-it, som du kan læse mere om her.

 

Groupcare Community

Netværksportalen Groupcare Community er et socialt medie for grupper. Som bruger af Community er det nødvendigt at afgive generelle oplysninger, såsom navn og e-mail-adresse for at tilkendegive brugere fra hinanden. Alle andre privatoplysninger og erhvervsoplysninger er frivillige.

Kunder af Groupcare Communitys professionelle løsninger ejer og kontrollerer selv alt data. Dette sikrer kunden mod at data videregives til nogen form for tredjepart, ligesom kunden sikres mod at data bruges til nogen form for kommercielle formål.

Brugere af Groupcare Community Light og Private ejer og kontrollerer selv alt data, dette betyder at data aldrig videregives til nogen tredjepart eller bruges til nogen former for kommercielle formål. Dog accepterer brugere, at Groupcare monitorerer løsningerne for at sikre, at brug er i overensstemmelse med de altid gældende vilkår.

Den enkelte bruger i Groupcare Community kan til hver en tid slette sin profil og dermed alle tilgængelige oplysninger om brugeren. 

Alt data i Groupcare Community opbevares i et sikkert datacenter placeret i Danmark hos vores it-samarbejdspartner SAC-it, som du kan læse mere om her.

 

 

Yderligere oplysninger

 

Ønsker du information om de oplysninger, som er registreret om dig, kan du altid kontakte netværk og kommunikationsrådgiver Thorleif Rytz Gotved på tlf.: +45 28 73 99 77 eller pr. mail: trg@groupcare.com, ligesom han vil kunne assistere i andre henseender vedr. privatliv og datasikkerhed samt evt. klage herom.

 

Ellers henviser vi altid til datatilsynet og persondataloven i bestræbelsen på at garantere din sikkerhed og varetagelsen af dit privatliv.