Groupcare søger en administration- og regnskabschef

2017-03-21

Ønsker du at blive en central del i den fortsatte udvikling i mindre virksomhed med højt til loftet og de bedste kunder i markedet? Så har vi stillingen til dig! Groupcare søger lige nu en administration- og regnskabschef. Stillingen skal opruste og udvikle vores overordnede styring af organisationen gennem udbygning af effektiv økonomistyring og HR. Du vil komme til at referere direkte til direktøren.

Foreningsundersøgelsen 2016 er nu online

2017-02-22

Hvert år gennemfører Groupcare en større undersøgelse blandt danske foreninger og medlemsorganisationer. Rapporten for 2016 sætter særligt fokus på samspillet mellem forening og forretning.

Velkommen til Mikkel Meyer

2017-01-05

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Mikkel Meyer som ny konsulent i Groupcare. Mikkel kommer fra en stilling som it-ansvarlig i Dansk Musiker Forbund, hvor han netop har afsluttet en succesfuld implementering af Membercare og tilknyttede systemer.

Direktøren der tiltrækker medlemmer via LinkedIn

2016-12-19

Kan en mindre medlemsorganisation både fastholde og tiltrække medlemmer via LinkedIn? Svaret er et rungende ja, hvis man spørger brancheforeningen FDIH. Få her opskriften på, hvordan deres direktør, Niels Ralund, med sin uortodokse tilgang har sparket hul igennem på LinkedIn – og skaffet opmærksomhed og en masse nye medlemmer.

Økologisk Landsforening vælger Groupcare

2016-12-19

Endnu en medlemsorganisation vælger Membercare som omdrejningspunkt i en sammenhængende medlemsløsning

Groupcare deler erfaringer med ministeren

2016-12-18

Torsdag i sidste uge havde vores direktør, Lisbeth Bekker, fornøjelsen af at sidde til bords med udenrigsministeren og den danske ambassadør i Stockholm, for at fortælle om Groupcares erfaringer med Vitus-forløbet og det svenske marked.

DTL vælger CRM fra - og Groupcare til

2016-11-23

Brancheforeningen DTL – Danske Vognmænd benytter Microsoft CRM som medlemssystem - så længe det varer. For beslutningen om at droppe det eksisterende system er taget.

Dbio analyserer sig frem til Groupcare.

2016-11-23

Efter en grundig proces har Danske Bioanalytikere indgået kontrakt med Groupcare om levering af den sammenhængende medlemsløsning.